29-08-08

Rijden zonder fossiele brandstoffen

Rijden zonder fossiele brandstoffen is nu mogelijk, op realistische wijze, dankzij de Toyota Prius Plug-in opgeladen met groene elektriciteit bijvoorbeeld opgewekt met zonnepanelen, zoals getoond in het hier volgende film van Toyota, en door Ethanol te tanken in plaats van benzine, dankzij een Flex-Fuel module als die van green fuel systems.

 

http://www.toyota.co.jp/en/tech/environment/phv/road_tests/phv_pv_1m.asx

 

http://www.greenfuelsystems.nl/index.html

 

De combinatie van deze twee systemen leid tot een efficiënt voertuig voor iedereen, economisch, gezond voor het milieu, en die het stopzetten van de oliebloeding garandeert en daardoor middelen voor toekomstige nuttige uitgaven bevrijd, zoals onderwijs, gezondheid of pensioenen.

 

Natuurlijk, is het aan ons, vrije burgers, om het verkoop van de Plug-in Prius te vragen, de stations die geen E85 aanbieden te boycotten, en onze stemmen te weigeren aan degenen die er voorts het verkoop ervan in België verbieden.

 

Het milieu en het welzijn zijn een kwestie van technologie en gezond verstand, maar ook vast beradende politieke wil, onafhankelijk van alle lobbyen, sterk tegenover de biobrandstoffen denigratie campagnes en alle corruptie drukken.

 

Patrick Leonard

Belgische Prius Club President

18:35 Gepost door Patrick L in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |