05-09-06

Bezoek van het Prius Touring Club in België

 

Op dit weekend van 9 en 10 september is het Prius Touring Club in België gekomen in de streek van Durbuy en Namen; bij deze gelegenheid waren de leden van het Belgische Prius Club uitgenodigd om aan de activiteiten deel te nemen.

 

De samenkomst op zondag aan de citadel van Namen was heel uitzonderlijk, en in eens ook het grootste die ooit in België plaats vond, met ongeveer 40 Priusen waarvan niet minder dan 15 Belgische. In eens heel wat mensen al was het maar om aan ieder bestuurder een goedendag te kunnen zeggen.

 

Heel stipt georganiseerd, de dagen waren volgens een goed ingereden en indrukwekkend programma gemaakt van toeristische uitritten, met foto pauzes, drank pauzes en sluitingen in restaurants. Het geheel met escorte van politie en reporters. Als er hierna nog iemand antwoord dat hij de Prius niet kent, dan weet men echt niet meer wat te doen!

 

Dank zij de tussenkomst van Toyota Belgium, waren de gevraagde prijzen redelijk en de winnaars van de consumptie wedstrijden hebben talrijke cadeaus gekregen waarvan bepaalde typisch uit de streek.

 

Hier zijn enkele foto’s aan de citadel en langs de daaropvolgende rondrit.

 

Op de esplanade:

 

 

 

 

Het vertrek vanuit de citadel:

 

 

Foto pauze langs de rondrit:

 

 

Drink pauze:

 

 

Aankomst aan het restaurant “Les Jardins de la Molignée”:

 

 

Een grote dank aan het Prius Touring Club team voor deze mooie dagen.

 

Patrick Leonard

Belgische Prius Club President

17:29 Gepost door Patrick L | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.